Prevodilačka agencija Beograd | Belgade Translation Center | O nama

Prevodilačka agencija BTC

Prevodilačka agencija BTC

-
Prevodilačka agencija BTC - Belgrade Translation Center uspešno posluje od 2006. godine. Naši prioriteti su: poverenje klijenata, kvalitet usluge i brzina izrade. Specijalizovani smo za overene i neoverene pismene prevode, usmene prevode i lekturu sa i na skoro sve svetske jezike.

Saznajte više o nama

Takođe sa lakoćom vršimo usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja. S ponosom ističemo da sarađujemo sa preko 100 stručnih i proverenih sudskih tumača, prevodilaca, redaktora i lektora, koji poseduju jezičke i stručne kompetencije, a pri tome koriste najsavremenije alate.

Ističu nas vizija, misija i vrednosti!

NAŠA VIZIJA je da kroz partnerski odnos obezbedimo svojim klijentima najkvalitetniji prevod, po pristupačnoj ceni i za najkraći rok.

NAŠA MISIJA je da preuzmemo sve radnje da pružimo kvalitetnu i efikasnu uslugu, prilagođenu potrebama klijenta uz primenu najmodernijih alata.

NAŠE VREDNOSTI koje nas vode u komunikaciji i odnosu sa klijentima su: posvećenost, odgovornost, garancija kvaliteta, tajnost informacija i tačnost.

Osiguranje kvaliteta i praćenje procesa pružanja prevodilačkih usluga vrši naš organizovan tim profesionalaca, koji je učinio BTC prepoznatljivim u svetu prevodilačkih usluga i izgradio poverenje kod mnogobrojnih klijenata. Svi naši prevodi su jedinstveni i predstavljaju novo autorsko delo. Prevodi se odlikuju terminološkom usklađenošću sa originalnim dokumentima.

Sistem se sastoji od proizvodnje i usklađivanja specifične terminološke baze podataka. Time se izbegava rizik upotrebe termina koji nisu u skladu sa onima, koji su potvrđeni kao adekvatni. Svi prevedeni dokumenti zadržavaju originalni format. Ukoliko su vam potrebni naučni, pravni, tehnički, medicinski, sudski prevodi sa ili bez overe ili želite da organizujete međunarodnu konferenciju ili prezentaciju, naš stručni tim i prevodioci su vam na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 16h. Međutim, ako je potrebno, vršimo usluge i van radnog vremena. Trudimo se da u svakoj prilici razumemo i poštujemo naše klijente, te smo tu da vam uvek izađemo u susret!

Partnerski odnos je jedini odnos kome mi u svom poslovanju težimo. Svaku drugu opciju u poslovnim odnosima koja nije na obostranu korist smatramo dugoročno neodrživom.

"Počeli smo skromno ali vredno. Ulagali smo u kvalitet i brzinu i isplatilo se. Već dugi niz godina sarađujemo sa najpoznatijim kompanijama iz različitih industrija i taj broj i dalje raste."

"Veliko hvala našim klijentima i saradnicima na ukazanom poverenju!"

Naše usluge

Poslove prihvatamo nezavisno od količine, a najmanja jedinica koja se obračunava je jedna prevodilačka strana (1 prevodilačka strana sadrži 1800 kompjuterski obračunatih karaktera sa proredom ili 250 reči), dok cena zavisi od jezika na koji/sa koga se prevodi, složenosti teksta, željenog roka, kao i da li prevod zahteva overu sudskog tumača.

Jedna od usluga koje vršimo je besplatna procena tekstova i potreban je samo jedan radni dan kako bismo se dogovarali oko daljih koraka. Pošaljite nam materijal i sa zadovoljstvom ćemo izvršiti okvirnu procenu i pomoći vam!

Kod konsekutivnog i simultanog prevođenja računa se vreme provedeno sa naručiocem prevoda od trenutka dolaska prevodioca na dogovoreno mesto, pa sve do završetka prevođenja, bez obzira na to koliko je vremena prevodilac efektivno prevodio. Za jedan dan konsekutivnog ili konferencijskog prevođenja van prebivališta prevodioca zaračunava se najmanje 8 sati.

Pružamo usluge prevoda sa overom sudskog tumača. Sudski tumač, koga je imenovalo Ministarstva pravde Republike Srbije, overava prevod pečatom i potpisom uz navođenje potvrde da prevod odgovara originalu, a takav dokument predstavlja zvaničan dokument u zemlji i inostranstvu . Za takve prevode potrebno je dostaviti original dokument na uvid.

Poštujemo potrebe naših klijenata i prevode isporučujemo uvek u dogovorenom roku. Brzina zavisi od složenosti projekta i količine materijala. Ukoliko vam je potreban hitan prevod „danas za danas”, rado ćemo vam izaći u susret, posebno za tipska dokumenta bez povećanja cene.

Ponudu za naše usluge možete zatražiti putem mejla, telefonom ili lično, a ubrzo zatim dobiti okvirnu procenu prevoda i dobiti uputstva oko sledećeg koraka. Pismene prevode šaljemo u skladu sa vašim zahtevom mejlom, poštom, kurirskom službom ili po dogovoru.

Ukoliko želite kvalitetnu prevodilačku uslugu po pristupačnoj ceni i u najkraćem roku, javite nam se!

Kontakt:

tel./faks: +381 11 63 00 688

mobilni: +381 65 324 27 27

e-mail: office@btc.rs

Prevodilačka agencija BTC mapa

Za one koji se sećaju ili ih interesuje, našu staru internet stranicu možete ovde da posetite: stara btc internet stranica

prevođenje sa stranih jezika beograd