Prevodilac za hrvatski jezik | Sudski tumač za hrvatski jezik | BTC

Prevodilac i sudski tumač za hrvatski jezik

Prevodilac i sudski tumač za hrvatski jezik vrše usluge prevoda sa hrvatskog na srpski jezik i obrnuto, sa srpskog na hrvatski jezik.

U našoj agenciji sve prevode vrše stručna lica. Svi naši prevodioci i sudski tumači odlično poznaju strani jezik sa kojim rade, ali dodatno imaju i profesionalnu ekspertizu stručne oblasti za koje vrše usluge prevoda. Svaki stručni prevodilac ili sudski tumač će izvršiti pravilan prevod ali će oni koji imaju profesionalnu ekspertizu iz stručne oblasti uspeti da prenesu i najfinije nijanse poruke koja se prevodi.

hrvatski sudski tumač

Usluge prevoda na hrvatski jezik i sa hrvatskog jezika

Naši stručni prevodioci i sudski tumači uvek isporučuju najverdostojnije prevode i garantuju najkvalitetniju uslugu. Bez obzira na stručnu oblast i obim prevoda naše kolege rade podjednako predano i maksimalno posvećeno svakom detalju.

Za vas smo obezbedili sledeće usluge prevoda na hrvatski jezik i prevoda sa hrvatskog jezika:

prevodilac arrow 20x20 prevod sa overom sudskog tumača za hrvatski jezik
prevodilac arrow 20x20 podjednako kvalitetan prevod bez overe sudskog tumača
prevodilac arrow 20x20 usluge usmenog prevođenja u koje spadaju
prevodilac arrow 20x20 simultano prevođenje
prevodilac arrow 20x20 konsekutivno prevođenje

Za sve prevodilačke usluge stojimo vam na raspolaganju, možete da nas kontaktirate na Kontakt

Za usluge usmenog prevodjenja, bilo da imate potrebe za simultanim ili konsektuvinim prevođenjem, možete popuniti zahtev na stranici Usmeno prevođenje ili nam se obratiti direktno na Kontakt

Ukoliko želite da izvršimo procenu prevoda možete popuniti zahtev na Procena prevoda ili nam se obratiti direktno na Kontakt

Za sve ostale usluge i dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate na Kontakt

Zanimljivosti o hrvatskom jeziku

prevodilac sudski tumač hrvatski

Hrvatski, standardna varijanta srpskohrvatskoga jezika kojom govori 5,5 milijona ljudi, prvenstveno u Hrvatskoj. Poput srpske, bosanske i crnogorske varijante zajedničkog policentričnog jezika, i hrvatskoj varijanti je u osnovici štokavica.

U Hrvatskoj se osim štokavskog, koji je osnova standardne varijante, koriste i kajkavski i čakavski dijalekt. Međusobna razumljivost između govornika različitih dijalekata unutar Hrvatske je znatno manja nego kad koriste hrvatsku standardnu varijantu u komunikaciji s govornicima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Od štokavskih govora arhaični šćakavski (tzv. slavonski) koriste samo Hrvati, novoštokavski ikavski (tzv. zapadnoštokavski govor) i istočnobosanski (tzv. ijekavsko-šćakavski govor) koriste Hrvati i Bošnjaci, a sličan novoštokavski ijekavski koriste Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Crnogorci.

Izvor: https://wikipedia.org/wiki/Hrvatski_jezik

prevođenje sa stranih jezika beograd