Prevodilac za slovački jezik | Sudski tumač za slovački jezik | BTC

Prevodilac i sudski tumač za slovački jezik

Prevodilac i sudski tumač za slovački jezik vrše usluge prevoda sa slovačkog na srpski jezik i obrnuto, sa srpskog na slovački jezik.

U našoj agenciji sve prevode vrše stručna lica. Svi naši prevodioci i sudski tumači odlično poznaju strani jezik sa kojim rade, ali dodatno imaju i profesionalnu ekspertizu stručne oblasti za koje vrše usluge prevoda. Svaki stručni prevodilac ili sudski tumač će izvršiti pravilan prevod ali će oni koji imaju profesionalnu ekspertizu iz stručne oblasti uspeti da prenesu i najfinije nijanse poruke koja se prevodi.

slovački sudski tumač

Usluge prevoda na slovački jezik i sa slovačkog jezika

Naši stručni prevodioci i sudski tumači uvek isporučuju najverdostojnije prevode i garantuju najkvalitetniju uslugu. Bez obzira na stručnu oblast i obim prevoda naše kolege rade podjednako predano i maksimalno posvećeno svakom detalju.

Za vas smo obezbedili sledeće usluge prevoda na slovački jezik i prevoda sa slovačkog jezika:

prevodilac arrow 20x20 prevod sa overom sudskog tumača za slovački jezik
prevodilac arrow 20x20 podjednako kvalitetan prevod bez overe sudskog tumača
prevodilac arrow 20x20 usluge usmenog prevođenja u koje spadaju
prevodilac arrow 20x20 simultano prevođenje
prevodilac arrow 20x20 konsekutivno prevođenje

Za sve prevodilačke usluge stojimo vam na raspolaganju, možete da nas kontaktirate na Kontakt

Za usluge usmenog prevodjenja, bilo da imate potrebe za simultanim ili konsektuvinim prevođenjem, možete popuniti zahtev na stranici Usmeno prevođenje ili nam se obratiti direktno na Kontakt

Ukoliko želite da izvršimo procenu prevoda možete popuniti zahtev na Procena prevoda ili nam se obratiti direktno na Kontakt

Za sve ostale usluge i dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate na Kontakt

Zanimljivosti o slovačkom jeziku

Slovački jezik (svk. slovenský jazyk ili slovenčina) službeni je jezik Republike Slovačke, s pet miliona stanovnika (broj Slovaka u drugim državama procenjuje se na oko milion). Takođe, spada i u službene jezike AP Vojvodine i nekih opština, među kojima i Novi Sad, Stara Pazova, Bački Petrovac, Kovačica i druge. Od 1. maja 2004. god. slovački je i jedan od jezika Evropske unije. Slovački jezik je poznat i kao esperanto slovenskih jezika, smatra se za najrazumljiviji i za korisnike drugih slovenskih jezika.

Izvor: https://wikipedia.org/wiki/Slovački_jezik

prevodilac sudski tumač slovački
prevođenje sa stranih jezika beograd